Olw!

Jag har gått med i en fantastisk tävling som vore underbart att vinna! Man kan vinna Sex and the city 2 biljetter! Jag har religiöst tittat på sex and the city ända sen det började! Det är ett helt fantastiskt program och första filmen var jättebra! Kan knappt hålla mig tills andra filmen kommer ut. Och jag är helt galen i OLW chips! Jag har smakat de ungsbakade chipsen och de är som en sprudlande kärlek i munnen. Helt fantastistk!


Mmmmmm...Fredag!

Äntligen fredag! Fast nej! För varje dag som går så har jag mindre tid på mig att plugga! Så det är inte skönt att det är fredag! Det är sjukt jobbigt. Stressen är enorm och man vet inte riktigt hur man ska ta hand om det. För istället för att bli jättestressad och sedan göra allt man har att göra så går man in i ett stadie som jag kallar för megalatmaskpanikattack. Man blir sjukt stressad och då gör man ingenting istället för att göra någonting. Varför gör man så? Inte bra... aja nu ska jag försöka plugga lite, vi får se hur långt jag kommer..

Skola....

Tänkte lite på att jag har så sjukt mycket att göra i skolan. Ligger efter i ganska mycket... men sen så läste jag på facebook att typ alla ligger efter! Och har också mycket att göra och då... ja då kändes det plöstsligt mycket bättre! Jag ska i alla fall iväg till skolan snart och sätta mig och plugga. Ska bli skönt om jag hinner klart med allt! Jag kommer antagligen inte göra det men då åker jag tidigare imorgon också! Ska fan bli klar senast den här helgen!

Sjung om studenten....

Har tittat massa på saker till studenten, här är de skorna jag vill ha.





Och en kavaj jag vill ha. Skorna är från dinsko och kavajen från Lindex
Lindex Shop Online - Kavaj

Sessi


Helvete...

I morse gjorde jag mig iordning som vanligt, åt samma frukost som alltid. Sminkade mig, var ute med Sessi. Inget ovanligt. Sen skulle jag gå och fixa mat och vatten till Sessi och då fick jag en konstig känsla i magen.. Det kändes mycket ovanligt. Jag gick mot toaletten för det kändes som att jag behövde det, och ju längre fram jag kom till toaletten ju mer kändes den konstiga känslan. Det slutade med att jag hängde över toaletten och min frukost kom upp. Efter det kändes det bra igen... jag kände bara VA? Aja jag gick och la mig igen, ifall det skulle komma något mer så gick jag inte till skolan. Jag somnade och vaknade några timmar senare. Och jag har inte känt mig dålig alls sen dess. Konstigt.. Jag har granskat mina tankar på varför det blev så, har jag ätit någon konstigt? Jag tittade på alla bästföre datum i kylen men hittade inget gammalt.. Sen tänkte jag, vad åt jag igår? Nej kom inte på ngt konstigt. Sen slog det mig... helvete... tänk om?.. nej nej nej så kan det inte vara. fan... men tänk om? Neej nej.. eller? Nä! eller? Jag ber till gudarna att det inte är så.. om det är så så måste jag ju ha andra symptom.. kollade upp på internet, hittade ingenting som passade. Då blev jag lite lugnare.. men tänk OM! Nej nej nej.. Det borde bara vara en engångsgrej. Jag måste ha ätit ngt konstigt, hoppas jag!

Sessi


RSS 2.0