Tröttsam tisdag

Idag har jag inte alls varit pigg. Kom till skolan dödstrött!



Hade historia med en kvinna vars hamster aldrig har existerat! Och hennes röst! Herregud hennes röst! Kan inte någon få henne att gå i målbrottet! Det är fan sjukt hur hon kan prata på det viset. Och att hon alltid är glad! Hon är till och med glad när hon skäller ut folk. Det är sinnessjukt. Jag satt och smsade med Linda istället (som satt en stol bort från mig) det var mycket roligare. Carro smsade helt sjuka saker som vanligt och jag pallade inte lyssna(läsa?) på allt hon sa.

Just nu sitter jag och försöker skriva ett arbete om Lilit till religonen, det går sådär.. Jag har fått helt stopp i hjärnan och jag vet inte vad jag ska skriva. Jag tar det sen.. Jag har ju morgondagen på mig.
Hundarna ligger och sover och Hampus gör roliga ljud :P han måste drömma om något spännande. Sessi ligger ihop rullad som en boll precis vid mina fötter. Nu har jag så tråkigt att jag håller på att sprängas! Jag vet inte alls vad jag ska göra, jag vill bara hitta på ngt. Jag vill inte gå ut med hundarna för det regnar och de sover så sött. Hoppas att Niklas slutar snart så kan jag försöka aktivera honom, men det brukar aldrig fungera när han är trött.

Längtar massor till lördag! Då blir man av med krogen oskulden! Sen längtar jag sjukt mycket till tisdag då jag blir av med tandställningen! Fantastiskt! Kan inte bara den här veckan susa förbi så allt roligt kommer!

Ledig dag med underbar underhållning!

Idag har jag varit ledig, och tanken var att jag skulle plugga till projektarbetet... men jag laddade ner I love you, man istället. Och den var underbar! Skit kul faktiskt. Skrattade massor så hundarna tittade konstigt på mig.
Ni måste se den!



Och nu har femman äntligen börjat visa Supernatural igen! Det är en helt fantastiskt serie och skådespelarna är så snygga! Dreglar under hela programmet! Fast det är jobbigt för det går sent på söndagar och det är läskigt! Serien är bra men läskig.
Åh titta vad mumsiga dom är ;).


Det kan man kalla för en spännande fredag!

Fredag eftermiddagen började med att Kurrefluff (aka Carro) kom hem till mig och lekte lite. Men jag satt och prata i telefon hela tiden :P hihi, först ringde jag Ohnelund för jobb, hoppas dom ringer tillbaka för jag behöver cash! Sen ringde Anton till mig så prata vi om att hans kompis (vid något namn som jag inte minns) som ville knulla mig, men vi kom fram till att han hade för liten kuk. Sen ringde jag min morbror för att fixa hundvakt tills ikväll. Sen ringde jag Niklas så han kan hjälpa mig att skjutsa dit Sessi åt mig, sen ringde jag Pappa för att berätta hur allt låg till. Sen ringde jag Linda för samma anledning :P. Det var mycket telefonsamtal som Carro fick stå ut med :P.

Sen var det dags att åka till Madde för pictionarykväll! Det var super kul! Typ 1.. 2.. 3.. SAMLAG! Hihi. Och Madde var superfin i sin nya hårfärg! Så testade vi chips med sourcream & beanaise smak, det smakade typ precis som sourcream & onion men det var helt ok.

Jag och Carro hade åkt moppe till Madde så vi kunde komma hem lättare. Och påvägen hom så kom vi förbi täby kyrkby, och typ där motorvägen är under bergtorpsvägen så började min moppe gå sämre... Jag typ aja den kanske blir bättre snart. Men nej.. Och Carro som åkte före mig fattade inte när jag blinkade som satan på henne att något var fel, eftersom jag hade blinkat på henne typ konstant på vägen till Madde (hehe). Så jag fick svänga in på en busshållplats och där dör moppen. Kul... Jag stod och försökte få igång den, men det gick inte.. Så jag ringde Carro men hon svarade inte. Mina tankar går "okej.. strandad mitt i natten på en busshållplats, mamma och pappa är inte hemma.. what to do.."
Sen kom Carro tillbaka när hon såg att jag inte var efter henne längre. Det som var fel var att min besin var slut! Jag har ingen fungerande bensinmätare så man vet aldrig om jag har bensin eller inte. Så då fick vi åka till Statoil och låna en dunk och så fick jag betala med pengar som egentligen var Niklas, och det var inte så kul, men är man i nöd så är man. Så vi tankade dunken och åkte tillbaka till moppen och fyllde den. Sen bar det av! Min moppe var inte törstig längre och den blev glad igen! Vi lämnade tillbaka dunken och åkte hem. Hihi det var kul :P

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan ringa hit Carro, det är inte kul att vara ensam. Sessi väckte mig tidigt så det söög. Men aja, längtar till ikväll! Presenter presenter presenter!!!

Kram!

Prov, Pizza och Bubblor

Jag hade ett väldigt jobbigt prov i företagsekonomi idag. Det var inte kul alls. Och det värsta är att jag har ingen aning om hur det gick! Asså det kan ha gått bra.. det kan ha gått dåligt. Jag vet inte, jag fick ingen känsla av hur det hade gått efter provet. Skit konstigt, man brukar ju åtminståne ha något hum om hur det gick, men jag vet verkligen inte. Hoppas verkligen att jag fick G!

Sessi är sjuk :( Hon har pizzat massa idag enligt pappa. Om hon är jättetrött hela tiden. När jag kom hem så hade hon 38.9 graders feber (hundar ska ha 38.5) så det var inte så farligt, och nu har hon 38.6 så det är bättre. Men och kräktes precis i sin bur men det var nog för att jag tvingade henne att gå ut och kissa, jag tror inte hon orkar röra på sig alls. Jag hoppas hon mår bättre imorgon, vill ringa till skolan och säga att jag inte kan komma imorgon för jag måste vabba :P. Om hon inte mår bättre imorgon så måste hon vara hemma när mamma och pappa åker till Småland och då vet jag inte om jag vill ha fest... vilket suger men ingen vill ju ha fest i huset när man är sjuk. Hoppas hoppas hoppas att hon blir bättre! Inte bara för min skull men för hennes egen skull också.

Jag och Niklas tog ett mysigt bad ikväll. Jag tyckte det skulle vara en bra idé att ha lite bubblor i. Så häller jag i bubbelmedlet. Hmm... det kanske är för lite, vi tar lite till, nja kanske lite till... och lite till! Hihi bubblor. Sen satte jag igång bubbelbadet och då blev det nästan översvämmning av bubblor! Det var kul! Då lekte vi massor med bubblorna, jag fick skägg och Niklas fick bröst ;) Lite barnslig får man faktiskt vara ibland. Hihi det var kul ;)

Nu ska jag sova. Natti natti!

xoxo

Önskelista!

Nu kommer min efterlängtade önskelista!

Fina tröjor/klänningar stl 38/40 eller M

Nagellack i fina färger (helst starka och inga tråkiga rosa)

Smink (typ lite coola ögonskuggor eller eyeliners, ngt snyggt)

En snygg väska (jag vill helst ha en stor så jag kan få plats med mina böcker, men en snygg liten väska är inte heller fel)

En ny mobil, men det ligger nog utaför eran budget ;)

Skor (kanske?) stl 38/39

Baksaker! :D

Eller typ 500 miljoner kronor skulle jag inte tacka nej till.

Fyller väl på om jag kommer på ngt mer, men ni behöver inte ge mig presenterna på lördag det är ju ändå ett tag kvar till jag fyller. Det bestämmer ni själva, så länge jag får något ;)

Monster, projektarbete och planering.

Titta vilka fina priser mitt monster har vunnit :) Den rosa rosetten är ett pris för bästa valp inom rasen! Det gröna är att hon kom på fjärde plats bland alla valpar i vallhundsklasse och det blåa är att hon är som hon ska vara :P Hon är perfekt helt enkelt ;)


Jag fick min frågeställning (typ) godkänd idag :D. Ja Christer har inte godkänt det men Uffe gjorde det så jag tycker det räcker :). Jag har lite svårt att lita på Christers åsikter.. right? Fast lite cred till Christer som nästan klarar av att hantaera samtal med människor på jorden. Han gör ett bra jobb för att vara möglet på en Merkurius sten. Dags att anpassa sig till Tellus liksom?

Jag försöker komma med en plan till lördag, förhoppningsvis blir det middag och någon slags bakelse. Om jag får pengar från föräldrarna, annars får tjejerna chippa in med lite cash ;). Ge förslag på vad ni vill ha för efterätt! Och usch vad mycket läxor vi har just nu! Det är inte så svåra läxor men ändå! Det är massor. Ska väl sätta igång. . . *kräks*. Ska lära mig passato prossimo till italienskan också... usch och fy. .

Nej nu är det dags för lite Farmville snack! Jag har lärt mig odla potatis nu! Roligt :) Och jag vill ha massa gifts för jag vill få sånna där ribbons, har bara ett kvar ;). OMG... någon fick precis en svan på farmville! Hur får man det?! Får fråga, jag vill ha en svan!

Aja nu ska jag lalla vidare!

xoxo

Previous hours..

Hade jättekul igår på festen :). Det var underbart, tack Madde!
Idag har jag typ gått runt och gjort absolut ingenting... Tvingade mamma att åka till Arninge med mig, köpte en skit snygg klänning på HM som var väldigt "Fridig". Ska snart baka till brukshundsklubben så dom tycker om oss :P.
Träffade Carro en sväng, det var också trevligt :). Förutom det så har jag inte gjort någonting.

Jag blev extremt besviken på att pictionary kvällen inte kommer inträffa... Fattar inte riktigt att Linda bara drog till Gävle när hon snackade om igår hur kul det skulle bli, aja hon borde väl haft en vettig anledning så jag ska inte klaga. En annan gång..

Nu sitter jag bara hemma och har tråkigt, pappa tvingar mig att hämta öl... kom igen lat! Hampus är en royal pain in my ass! Känns som jag kommer sprängas om det inte händer ngt snart. Och jag har försökt få tag på Niklas hela dagen men han är så värdelös på att ha sin telefon igång..

Suck...

Racerbajsning och muffinsbak

Stackars lilla Sessi har racerbajsat hela natten och dagen. Mamma kom hem på lunchen och såg Sessi i sin ner bajsade bur. Hon hade legat lite överallt i bajset så det var inte lika trevligt som vanligt att klappa henne. Så när jag kom hem från skolan fick hon sig ett ordentligt bad. Jag skrubbade och skrubbade och skrubbade men ändå så luktade hon en blandning av bajs och tvål efteråt. Sen fick jag städa hela rummet för hon hade skakat av sig bajs överallt. Alla sängkläder var jag tvungen att byta och jag fick skrubba nåde väggar och golv. Så nu matar vi henne med ris, avslagen cocacola och druvsockertabletter. Förhoppningsvis så blir hon bra snart. Det är inte kul att gå upp kl 1,3 och 5 för att hon måste bajsa.

Sedan bakade jag muffins som jag blev beordrad att göra av tjejerna. Så då tog jag mitt halvimproviserade äpple/kanel muffins recept och satta igång! Det är alltid så kul :) känns underbart att man kan jobba med något som man faktiskt älskar att göra! Muffinsen blev helt underbara och jag hoppas tjejerna gillar dom, annars kanske man får pisk imorrn :P hehe. Nu ska jag ställa ordning rummet igen så Sessi har någonstans att sova.

Cya!

Tandläkarbesök, tacopaj och Ice age 3

Idag var jag hos tandläkaren för att göra avtryck till bågen som jag skulle ha bakom tänderna efter hon tagit bort tandställningen. Men den skulle inte funka för mig att ha en sån båge för jag skulle tugga sönder den (tydligen). Så nu ska jag få en plastskena som jag måste ha dygnet runt i en hel vecka efter jag tagit bort tandställningen. Så jag ska tillbaka den 29 sep för att ta bort tandsällningen och den 30 sep för att få min plastskena. Så säger hon "det var ju onödigt att du kom hit idag, förlåt". Jag typ... whatever jag slapp en lektion :).

Jag sprang till ICA efter tandläkarbesöket och köpte en tacopaj som jag sedan åt när jag kom hem. Den var jättegod! Då satt jag även och tittade på Ice age 3. Den var rolig :) skrattade massor i min ensamhet.

Jag tänkte försöka komma igång med mitt projektarbete. Känns som det är dags liksom... Ska skriva ner mitt cheesecake recept till Madde också. Sen är det historia grejen som skulle vara inlämnad idag... hmm... jag har lite att göra idag känns det som. Dags att sätta igång!

Cya!

Brukshundsklubben

Var precis på brukshundsklubben med vovvarna. Mamma håller på och hård tränar Hampus inför lydnadstävlingen nästa helg. Han har blivit jätteduktig men mamma ser inte det... hon är bara nervös. Sessi får vara med för att träna socialt beteende. Hon är totalt värdelös på att träffa andra hundar. Hon är kaxig på håll, hon skäller när hon ser hundarna och när dom vill hälsa så gömmer hon sig bakom mig eller mamma med svansen mellan benen.
Vi tränade tillsammans med en hund som vi träffat på lydnadskursen. Han våldtog Sessi! Han humpade henne och så höll han henne skit hårt med armarna så jag fick inte bort honom! Äckligt!!! Tillslut fick jag dra i Sessi och pervots matte fick dra i honom. Dumma dumma hund :(, stackars Sessi hon blev jätterädd. Men förutom det så gick det bra :) . Så nu lär hon sova gott.

Natti natti!

Måndag..

Nu har jag. . . typ . . . fått till det :P med bloggen alltså.

Skolan var . . erhm... spännande? Hade föreläsning om något som handlade om projektarbetet, jag sov typ mest :P
Sen hade snackade syv om något annat spännande... kan inte säga att jag var så insatt i det hela, men aja.

Det är jobbigt med Farmville asså.. suttit och väntat på mina meloner jättelänge nu!

Vet inte vad jag ska skriva mer... det har inte hänt så mycket spännande idag.

Aja kanske händer något spännande imorgon.

Cya! :D

Att blogga ska vara så komplicerat...

Jag blir upprörd! Försöker få till en snygg blogg som jag bilr nöjd med. Jag har i alla fall lyckats få upp en bild, men jag vill ha typ två till bredvid... Fattar inte hur det ska gå till. Kan man inte gå en kurs i hur blogg.se fungerar! Jag ska fortsätta gnola med det så får vi se om jag ger upp eller inte :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0